Felhívás közös játékra

Kedves Klubtagok!

Közös fotós játékra invitálunk mindenkit, bekapcsolódhatnak azok a tagjaink is, akik egyéb elfoglaltságaik miatt nagyon ritkán, vagy nem tudnak foglalkozásainkra járni.

Kétheti rendszerességgel közzéteszünk egy fotót (a foglalkozáson megnézzük és aztán körbeküldjük a levelezőlistán és közzétesszük itt a honlapon is). A feladat, hogy egy olyan képet készítsetek, amely valamilyen módon erre a képre reflektál. Az asszociáció lehet formai, tartalmi hasonlóság, vagy éppen ellenpont, kiben mit indít el a látott fotó. Most, mivel én találtam ki (egyébként a Mai Manó Ház egyik posztja alapján), az én fotómmal kezdjük a sort.

A képeket a foglalkozások előtt nekem küldjétek el e-mailben (vereshajni@gmail.com), így leegyszerűsítjük a vetítés technikai részét, illetve azok is küldhetnek képet, akik esetleg nem tudnak jönni, de van ötletük, gondolatuk hozzá. Lehet régebbi fotót is küldeni, de törekedjünk arra, hogy újakat alkossunk. Kéthetente újabb kép jön. Ha a beérkező, vetített képek között van olyan, amelyik nem fullasztja ki a témát, akkor a következőt azokból választjuk ki; ha nincs, akkor újabb képpel folytatjuk a sort. Átméretezni nem muszáj, de szerintem célszerű, webes méretben sztenderd az 1200 pixeles hosszabbik oldalas beállítás.

Ha valakinek kérdése van, kérdezzen bátran akár tőlem, akár Máthé Banditól.
Jó fényeket!

Hajni

Dátum: 
2014/12/07 - 01:00